Corry Dekker Coaching

Betrokken door verbinding

MatriXmethode

Sinds december 2019 ben ik ook gecertificeerd MatriXcoach. Ik zocht naar een manier waarbij de client zijn verhaal niet hoeft te vertellen (wel mag vertellen) en vond deze in de gesprekstechniek van de MatriXmethode van Ingrid Stoop.

Het juiste resultaat

Tijdens het intakegesprek word duidelijk of voor jou deze gesprekstechniek de juiste manier is om tot het gewenste resultaat te komen. Dit is een gesprektechniek die jou in staat stelt je eigen probleem op te lossen. Wanneer er een duidelijke hulpvraag is, bijvoorbeeld een enkelvoudige angst of een vol hoofd, zijn één tot drie consulten vaak genoeg om het probleem op te lossen. De inhoud van het probleem mag bij jou blijven, je hoeft het niet te vertellen, zo kunnen er problemen opgelost worden die je nooit zou durven, willen, kunnen of mogen vertellen. Wanneer je hulpvraag niet zo duidelijk is, kan ik je helpen om de oorzaak van jou probleem te onderzoeken. Dit doen we d.m.v. jouw belangrijke kernwaarde op te schrijven en in 1 zin samen te vatten. Zo kan jij snel, en zonder lange wachttijden tot het gewenste resultaat komen.

Werkt de MatriXmethode bij iedereen met mentale problemen?

De MatriXmethode is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De enige voorwaarde is dat je in staat moet zijn om de gestelde vragen te begrijpen en te beantwoorden. Wil je meer informatie over deze methode?

TOP