Corry Dekker Coaching

Betrokken door verbinding

Coaching voor wie?

De perfecte kandidaat voor een burn-out heeft een ijzersterke wil. Het is een doorbijter die zonder enige moeite en systematisch zijn eigen grenzen overschrijdt ten behoeve van de ander. Het brave jongetje/meisje leeft volgens het ‘ja principe’, wat wil zeggen dat ‘nee’ in zijn woordenboek niet voorkomt. Met andere woorden: hij luistert niet naar zijn gevoel, niet naar zijn lichaam en over het algemeen ook niet naar adviezen van vrienden, familie en collega’s. Meestal heeft deze kandidaat ook nog de kenmerken van een perfectionist, een control-freak. Ze moeten: sterk zijn, de hele wereld aan kunnen en de nuchterheid zelf zijn.

Er is veel MOED en lef voor nodig om hulp te zoeken, door met een coach in gesprek te gaan kun je net op tijd zijn om een burn-out te voorkomen. Dit is zeker geen zwakte maar toont juist kracht.

Herken jij jezelf hierin??

Als coach loop ik graag een stukje met je mee als jij:

Wil je spoedig weer ‘de oude” zijn? Stop dan met verder lezen! Indien jij weer de oude wordt, verval je in de herhaling en dat is nu juist wat ik wil voorkomen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met mij op, indien ik het vermoeden heb dat ik je niet verder kan helpen verwijs ik je graag door naar een andere coach of hulpverlener.

TOP